MENU WESELNE-70zł/osoba
Sczegółowe menu poniżej:
Obiad
Zupa
2/1/2 porcje mięsa na osobę do wyboru 6-12 rodzajów spośród proponowanych:
Sos pieczeniowy
Sałatki pięć do wyboru:
Kluski śląskie jasne ciemne
Ziemniaczki
Deser
Kawa ze śmietanką lub herbata podawana w termosach bez ograniczeń
Zimna bufet
Najlepsze wędliny ze Śląska podawane na półmisku co najmniej 7 rodzajów
Własne wyroby
Sery Europy
Półmisek szefa podawany dla nowożeńców
Dwie sałatki do wyboru:
Sos chrzanowy lub koperkowy
Ryba po grecku(do wybrania)
Zakąski świata:
Ogórki, grzybki, papryczka, cebulka, czosnek, oliwi, kukurydza, brokuły
Koreczki szefa kuchni (ze śledzi)
Jajka kurze lub przepiórcze przyprawiane łososiem lub kawiorem, Tatar
Galaretki z kurczaka lub ozorki w zalewie
Pieczywo, masełko:
Pieczywo jasne, pieczywo wieloziarniste, bułka
Kolacja I
1/1/2 Porcja mięsa na osobę do wyboru 4-8 spośród proponowanych:
Przekrój ryb:
Sos włoski
Dufinki, frytki, pieczone ćwiartki ziemniaczka
Dwie sałatki na przystawkę do wyboru spośród proponowanych:
Cena 200 zł od osoby
Do rozliczenia
Napoje:(Coca-cola, fanta pomarańcz – Lemmon, sprint, tonic, oranżada, woda gazowana, niegazowana, sok 0,2l -100%, skok zwykły)
Piwo: (Heineken, Żywiec, Warka, Lech, Tyskie)
Wino: (18 rodzajów win serwowanych przez naszych kelnerów według zwyczajów winnic świata)
Drinki: (w swej ofercie posiadamy drinki sporządzone według światowych, receptur mieszanych przez wykwalifikowanych barmanów)
Dodatki płatne: 30 zł/kg
Extra zimny bufet: (serów, ryb, mięs różnych)
Swojski stół: (szynka, boczek, kiełbasa, ogórki kiszone, smalec domowy, chleb domowy, salceson, pasztet, oraz wiele innych przysmaków sporządzonych według tradycyjnych receptur)
Dodatki różne: według cennika/gram